КХ НСА

КХ НСА

С учредяването на клуб по хокей НСА на 10 октомври 1996 г. до днес възпитаниците на клуба са спечелили 13 шампионски титли от държавните първенства на открито и 10 титли в зала, 11 Купи на България, 7 Супер Купи и 6 Купи на Ректора на НСА при мъжете, а при жените съответно спечелени 7 шампионски титли от държавните първенства на открито и 8 шампионски титли в зала, 9 Купи на България, 6 Супер Купи и 5 Купи на Ректора на НСА.

През 20 годишния период на своето съществуване отборите при мъжете и жените към КХ „НСА“ са спечелили 71 златни медала от държавните първенства на открито и в зала и националните турнири.
От 24 участия в Европейски първенства и международни турнири на открито и в зала, мъжкият отбор на НСА е регистрирал 18 призови класирания, от които 8 златни, 4 сребърни и 6 бронзови отличия.

От 12 участия в Европейски първенства и международни турнири на открито и в зала, женският отбор на НСА е регистрирал 12 призови класирания, от които 7 златни и 1 бронзово отличия. Най – съществените успехи са завоюваните първи места при мъжете през 2009 г. и 2015 г. в Eurohockey Outdoor Challenge III в Братислава и Загреб и Eurohockey Indoor Challenge II в Камчия 2015, а при жените в Eurohockey Outdoor Challenge II в Моравска Топлице 2010 г.

Нашите отбори

Мъже

13 пъти шампиони ДП открито, 10 пъти шампиони ДП зала, 11 пъти носители на Купа на България, 7 пъти носители на Суперкупа на България, 5 носители на Купа на ректора на НСА

Жени

7 пъти шампионки ДП открито, 8 пъти шампионки ДП зала, 11 пъти носителки на Купа на България, 9 пъти носителки на Суперкупа на България, 5 носителки на Купа на ректора на НСА96

Контакти с клуба

Треньор

Михаил Тодоров

Възрасти: отбори мъже и жени     

Къде и как?

Искате да станете част от НСА?